Kontakt og veibeskrivelse

Kontakt: Gårdskjærring Hanne Erdahl Korsmo:

92242232 – 67172902

Generelle henvendelser:

Bursdager:

Detaljert kart nederst på siden. Veibeskrivelse herfra MÅ brukes.
Uten avtale er Rønningen Gård stengt for publikum, dvs ring først for å avtale et arrangement! Dette er altså ingen besøksgård.
oversiktsbilde
Vi er opptatt av miljøet vårt, og av den grunn ønsker vi at alle som kommer hit skal kjøre så få biler som overhode mulig. Avtal med de andre som skal hit samtidig, og kjør med hverandre. Dette gjelder selvfølgelig både tur og retur.
Hvis du har avtalt å møte på toppen av Skui hoppbakke
Hvis dere har avtalt å bli hentet oppe ved hoppbakken (midt i bakken, på kulen), så stopp ved Skuibakken – møteplass! Står på kartet nedenfor. (GPS: Skriv inn Persbråten 1, eller «skuibakken»)Der er et rødt tre-skilt satt opp på to stokker og det står » Skuibakken møteplass» malt med hvite bokstaver)Altså: – Ringeriksveien – Jarenveien – så til høyre bortover Gamle Jarenveien – Skuibakken

Hvis du har avtalt å kjøre helt frem til gården

Link til oss, trykk her  eller les nedenfor

Still GPS på Persbråten 6, som viser deg riktig retning inn til oss. Derfra er det nå ca 1,5 km igjen. Følg skiltet og kjør over jordene, over féreisten og videre til venstre over elven ved den falleferdige gården (skilt med Rønningen Gård – pil til venstre), deretter ca 400 m bortover veien. Vi holder til på første gård, inn til høyre ved melkerampa.. Da ser du bl.a. et stort hvitt sveitserhus og en avlang liten rød låve. Åpne porten mot deg og kjør opp og parkér på nedsiden av låven helt inntil veggen.

Har du ikke GPS, bruk denne beskrivelse:

Fra Sandvika: Kjør mot Hønefoss på E16. ta av mot Skui. Når du er på gamle e-16, ta av til venstre etter Coop marked opp Jarenveien. På toppen av Jarenveien kjører man til høyre – Gamle Jarenveien.

Kjør denne til topps – altså gjennom hoppbakken. På toppen av Skui hoppbakke kjører man på venstre side av det store postkassestativet (med gress på taket) og opp ca. 10 m og nedover Persbråten (akkurat her på gps: persbråten 6)– privat vei, gjennom bommen (som skal være åpen) og inn i dalen bakenfor. Her står det første av to skilt til Rønningen Gård.

Etter hvert kommer du til en férist (usynlig om vinteren), fortsett over denne og sving til venstre over elven ved den gamle gården – som nå er delvis revet. Etter ca. 400 m kommer man til den eneste melkerampa i mils omkrets, kjør gjennom porten på høyre side for denne og opp til Rønningen Gård. (tot 1,6 km fra postkassestativet og frem til Rønningen Gård).Sving inn til høyre nedenfor låven og parkér på anvist plass.

Husk fartsgrense på 30 km/t i Persbråten!

Hvis du kjører deg bort, ring meg, Hanne: 922 42 232

IKKE BRUK ANDRE INTERNETT-KART ELLER GPS. DA KOMMER DU HELT FEIL VEI!! Og i værste fall ødelegger bilen. PS, gule sider kart veibeskrivelse tar deg riktig inn hit.

vei beskrivelse detalj