Barnebursdag for alle aldre:-)

Barnebursdag – Opplev en koselig gårdsbursdag hvor vi er ute hele tiden.

Vi har en snill hest, noen ganger flere hester som vi leier ut plass til, mange sosiale sauer som elsker brød, kosete kaniner og selskapssyke katter.

Dere kommer inn hit enten i maks 5-6 kjøretøy t/r eller vi henter dere med traktor og henger fra toppen av Skuibakken. Ingen traktorhenting i vinterhalvåret. Da må man kjøre helt inn og ALLE er nødt til å samkjøre for å holde trafikken nede. Grønn profil:-) og Tusen takk for det:-)

Gjestene samles ved bålet, spiser og koser seg

Bursdagsbarnet åpner gavene samtidig med at maten serveres

Aktivitetene starter etter at maten er spist. Feks. liten ridetur, luftgeværskyting (en av foreldrene hjelper til med dette), hilse på sauene, kaninene, aking i vår lange fine bakke hvis snø. Dart og hesteskokasting blir satt frem hvis ønskelig.

Deretter blir det kjøring med hest og vogn, kanefart hvis snø. Hvis det ikke er snø på veien, kjører vi med små hjul, så kjøring blir det uansett årstid!

og vi avslutter med dessert rundt bålet, feks sjokoladekake eller ispinne.

Vi gjør alltid litt ekstra for den som har bursdag, f.eks alltid tilbud om å være først på aktiviteter og ekstra ridetur, kjøretur, sitte foran i traktoren osv.

Snakk med barna i forveien om at de skal være snille med dyrene og hverandre, og ellers holde et rolig stemmenivå.

Ta med allergimedisin hvis barnet ditt er allergisk mot katt, hest, kanin (vi har ikke hund)

Vi er ute hele året og gjør det ekstra koselig med bål og lys. Vi har aktiviteter som passer for årstiden. Klær etter vær. Alle sitter i lé ved bespisning og under kos med kaniner osv.

Bursdagene passer for barn i alle aldre. Vi kan også tilpasse besøket for voksne. Man kan også feire flere bursdagsbarn i ett selskap, som et spleiselag. Vi har en basispris som gjelder inntil 13 barn. Ekstra gjester fakturer et tillegg for. Les mere på «priser».

Menyvalg:

  • Meny 1: Grillpølse, med lompe, (tre til hver)
  • Meny 2: Pannekaker m/ syltetøy/ sukker, stekt på takke i skogen, maks 13 gjester
  • Meny 3: Pinnebrød som barna steker selv, serveres med smør og syltetøy. Obs krever tålmodighet for dette tar lengre tid
  • Meny 4: Hamburger, salat, løk, tomat. Eksempel 4 koster 45,- ekstra pr. barn (hamburgerne er hjemmelaget), minimum 10 personer

Til dessert kan man velge én av følgende:

  • Stor sjokoladekake eller banankake
  • Store boller med eller uten rosiner (1 til hver)
  • Ispinne
  • Muffins
  • Fruktfat, f.eks druer, bananer

Velger man en ekstra dessert, koster det min. kr. 188,- ekstra pr 13 barn eller 18,- p.p.

Er det spesielle hensyn som skal tas til maten, f.eks allergi, kultur eller religion, si ifra så skal vi forsøke å tilpasse menyen.