+4792242232

Barnebursdag for alle aldre:-)

Barnebursdag – Opplev en koselig gårdsbursdag hvor vi er ute hele tiden.

Vi har en snill hest, noen ganger flere hester som vi leier ut plass til, mange sosiale sauer som elsker brød, kosete kaniner og selskapssyke katter.

Dere kommer inn hit enten i maks 5-6 kjøretøy t/r eller vi henter dere med traktor og henger fra toppen av Skuibakken. Ingen traktorhenting i vinterhalvåret. Da må man kjøre helt inn og ALLE er nødt til å samkjøre for å holde trafikken nede. Grønn profil:-) og Tusen takk for det:-)

Gjestene samles ved bålet, spiser og koser seg

Bursdagsbarnet åpner gavene samtidig med at maten serveres

Aktivitetene starter etter at maten er spist. Feks. liten ridetur, luftgeværskyting (en av foreldrene hjelper til med dette), hilse på sauene, kaninene, aking i vår lange fine bakke hvis snø. Dart og hesteskokasting blir satt frem hvis ønskelig.

Deretter blir det kjøring med hest og vogn, kanefart hvis snø. Hvis det ikke er snø på veien, kjører vi med små hjul, så kjøring blir det uansett årstid!

og vi avslutter med dessert rundt bålet, feks sjokoladekake eller ispinne.

Vi gjør alltid litt ekstra for den som har bursdag, f.eks alltid tilbud om å være først på aktiviteter og ekstra ridetur, kjøretur, sitte foran i traktoren osv.

Snakk med barna i forveien om at de skal være snille med dyrene og hverandre, og ellers holde et rolig stemmenivå.

Ta med allergimedisin hvis barnet ditt er allergisk mot katt, hest, kanin (vi har ikke hund)

Vi er ute hele året og gjør det ekstra koselig med bål og lys. Vi har aktiviteter som passer for årstiden. Klær etter vær. Alle sitter i lé ved bespisning og under kos med kaniner osv.

Bursdagene passer for barn i alle aldre. Vi kan også tilpasse besøket for voksne. Man kan også feire flere bursdagsbarn i ett selskap, som et spleiselag. Vi har en basispris som gjelder inntil 13 barn. Ekstra gjester fakturer et tillegg for.

Priser gjelder fra 1. mars 2021.

 • Grunnpris kr. 3550,- inntil 13 barn inkl. mat og drikke. Dvs at grunnprisen inkluderer inntil 13 barn uansett hvor få dere er.
 • 165,- pr. barn fra barn nr 14.
 • Alle barn som kommer, regnes som gjester og alle blir inkludert. Et par småbarn t.o.m. 2 år er gratis såfremt de ikke er hovedpersonene som skal feires.
 • Voksne kr. 125,- hvis de ønsker servering (pølser, saft, kake og kaffe), ellers ingen kostnad og maks 5-6 voksne (sjåførene typisk) pr bursdag.. Vi regner med at bursdagsbarnet har med sine foreldre samt kanskje et par sjåfører. Selskaper med mange voksne, blir et annet type arrangement med andre priser.
 • Henting med traktor og henger fra toppen av Skuibakken kr. 450,- t/r totalt for alle gjestene. Traktorkjøring er avhengig av at det passer med dato og sjåfør. Vi har ikke traktorhenting i vinterhalvåret, dvs så lenge det kan komme snø.

Menyvalg:

 • Meny 1: Grillpølse, med brød, (tre til hver)
 • Meny 2: Pannekaker m/ syltetøy/ sukker, stekt på takke i skogen, maks 13 gjester
 • Meny 3: Pinnebrød som barna steker selv, maks 10 p, minimum 9 år, serveres med smør og syltetøy. Obs krever tålmodighet for dette tar lengre tid
 • Meny 4: Hamburger, salat, løk, tomat. Eksempel 4 koster 45,- ekstra pr. barn (hamburgerne er hjemmelaget), minimum 10 personer

Til dessert kan man velge én av følgende:

 • Stor sjokoladekake eller banankake
 • Store boller med eller uten rosiner (1 til hver)
 • Ispinne
 • Muffins
 • Fruktfat, f.eks druer, bananer

Velger man en ekstra dessert, koster det min. kr. 188,- ekstra pr 13 barn eller 18,- p.p.

Er det spesielle hensyn som skal tas til maten, f.eks allergi, kultur eller religion, si ifra så skal vi forsøke å tilpasse menyen.